Ресторанти и Барове

Насладете се на вкусна българска храна и интернационална кухня. Ресторант "Златен орел" Златни пясъци. Лоби бар, бар басейн, бар ресторант

Ресторанти

Можете да се насладете на отлично обслужване в ресторант Златен орел, който се намира в хотел ПАРАДАЙЗ ГРИЙН ПАРК. Сред комфортната обстановка на ресторанта можете да опитате различни специални ястия, оригинална българска кухня и изискана селекция от европейски и средиземноморски деликатеси и изтънчени вина.

Ресторант Golden Eagle

Ресторант Golden Eagle

Основният ресторант Golden Eagle е с капацитет 100 места на закрито и 20 на открита тераса. Предлагаме на нашите гости най-доброто от българската и европейска кухня, първокласни вина, отличен интериор и безупречно обслужване.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Закуска: 08:00 – 10:30
Обяд: 12:30 – 14:30
Вечеря: 18:30 – 21:00

Лоби бар

Лоби бар

Насладете се на ободряващо кафе или други топли напитки, български алкохолни и безалкохолни напитки, вино, бира или просто се отпуснете в приятна компания. Тук ще Ви сервираме междинна закуска на ол инклузив.

РАБОТНО ВРЕМЕ

10:00 – 22:00

Басейн бар

Басейн бар

Парадайз Грий Парк Апартхотел разполага с голям плувен басейн с няколко слънчеви тераси с шезлонги и чадъри.
Можете да се скриете от летните горещини в прохладата на нашия бар край басейна, който предлага разнообразие от безалкохолни и освежителни напитки.

РАБОТНО ВРЕМЕ

10:00 – 18:00